Bent u benieuwd naar de WOZ-waarde in Zennewijnen, gelegen in gemeente Tiel? Bij WOZ Waardeloket kunt u eenvoudig uw WOZ-waarde opvragen.

Bent u van mening dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld? Maak dan gratis gebruik van onze dienst en maak eenvoudig bezwaar tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Onze ervaren juristen gaan dan voor u aan de slag. Heeft u verdere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op

Zennewijnen ligt in de gemeente Tiel. In deze gemeente wonen 41.92 personen en staan 20.948 objecten met een WOZ-waarde. De totale WOZ-waarde van deze objecten is € 5.791 miljoen en de gemiddelde WOZ-waarde is € 266.000. Dit is een stijging van 20.5% ten opzichte van het vorige jaar.

De dagtekening van de gemeente Tiel en daarmee ook die van Zennewijnen ligt op 24-2-2023. Rond deze periode krijgen de inwoners van de gemeente hun aanslag voor de gemeentelijke belastingen.

Indien u van mening bent dat deze waarde te hoog is vastgesteld, kunt u gratis en binnen enkele minuten bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Eerst meer lezen over WOZ voordat u bezwaar maakt? Klik hier voor meer informatie of kijk op onze WOZ-wiki. Deze informatie is afkomstig van de Waarderingskamer.

Wij hebben voor onze analyse van gemeente Tiel onderstaande straten uit Zennewijnen gebruikt.

Straten in Zennewijnen (gemeente Tiel)

Open overzicht

StraatPostcodes
Bredestraat 4062 PM
Hermoesestraat 4062 PP
Maatsestraat 4062 PN
Waalbandijk 4062 PR
Zennewijnenseweg 4062 PL
Zijvelingsestraat 4062 PS


Wij verlagen uw WOZ-waarde.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op