Bent u benieuwd naar de WOZ-waarde in Vledderveen, gelegen in gemeente Stadskanaal? Bij WOZ Waardeloket kunt u eenvoudig uw WOZ-waarde opvragen.

Bent u van mening dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld? Maak dan gratis gebruik van onze dienst en maak eenvoudig bezwaar tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Onze ervaren juristen gaan dan voor u aan de slag. Heeft u verdere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op

Vledderveen ligt in de gemeente Stadskanaal. In deze gemeente wonen 31.754 personen en staan 17.076 objecten met een WOZ-waarde. De totale WOZ-waarde van deze objecten is € 3.386 miljoen en de gemiddelde WOZ-waarde is € 203.000. Dit is een stijging van 18% ten opzichte van het vorige jaar.

De dagtekening van de gemeente Stadskanaal en daarmee ook die van Vledderveen ligt op 25-2-2023. Rond deze periode krijgen de inwoners van de gemeente hun aanslag voor de gemeentelijke belastingen.

Indien u van mening bent dat deze waarde te hoog is vastgesteld, kunt u gratis en binnen enkele minuten bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Eerst meer lezen over WOZ voordat u bezwaar maakt? Klik hier voor meer informatie of kijk op onze WOZ-wiki. Deze informatie is afkomstig van de Waarderingskamer.

Wij hebben voor onze analyse van gemeente Stadskanaal onderstaande straten uit Vledderveen gebruikt.

Straten in Vledderveen (gemeente Stadskanaal)

Open overzicht

StraatPostcodes
3e Oomsberg 9585 PG, 9585 PH
Aviaweg 9585 PJ
Vledderkanaal 9585 PE
Vledderweg 9585 PA, 9585 PB
Waterschapsweg 9585 PC, 9585 PD


Wij verlagen uw WOZ-waarde.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op