Bent u benieuwd naar de WOZ-waarde in Ulvenhout AC, gelegen in gemeente Alphen-Chaam? Bij WOZ Waardeloket kunt u eenvoudig uw WOZ-waarde opvragen.

Bent u van mening dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld? Maak dan gratis gebruik van onze dienst en maak eenvoudig bezwaar tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Onze ervaren juristen gaan dan voor u aan de slag. Heeft u verdere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op

Ulvenhout AC ligt in de gemeente Alphen-Chaam. In deze gemeente wonen 10.373 personen en staan 5.114 objecten met een WOZ-waarde. De totale WOZ-waarde van deze objecten is € 1.898 miljoen en de gemiddelde WOZ-waarde is € 399.000. Dit is een stijging van 12.4% ten opzichte van het vorige jaar.

De dagtekening van de gemeente Alphen-Chaam en daarmee ook die van Ulvenhout AC ligt op 25-2-2023. Rond deze periode krijgen de inwoners van de gemeente hun aanslag voor de gemeentelijke belastingen.

Indien u van mening bent dat deze waarde te hoog is vastgesteld, kunt u gratis en binnen enkele minuten bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Eerst meer lezen over WOZ voordat u bezwaar maakt? Klik hier voor meer informatie of kijk op onze WOZ-wiki. Deze informatie is afkomstig van de Waarderingskamer.

Wij hebben voor onze analyse van gemeente Alphen-Chaam onderstaande straten uit Ulvenhout AC gebruikt.

Straten in Ulvenhout AC (gemeente Alphen-Chaam)

Open overzicht

StraatPostcodes
Anneville-laan 4858 RA, 4858 RB
Broekdreef 4858 RC
Cauwelaerseweg 4858 RG, 4858 RH
Chaamseweg 4858 RK
Geersbroekseweg 4858 RE
Heistraat 4858 RL
Hondsdonkseweg 4858 RM
Luchtenburgseweg 4858 RJ
Valkenburgseweg 4858 RD


Wij verlagen uw WOZ-waarde.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op