Bent u benieuwd naar de WOZ-waarde in Ter Aard, gelegen in gemeente Assen? Bij WOZ Waardeloket kunt u eenvoudig uw WOZ-waarde opvragen.

Bent u van mening dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld? Maak dan gratis gebruik van onze dienst en maak eenvoudig bezwaar tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Onze ervaren juristen gaan dan voor u aan de slag. Heeft u verdere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op

Ter Aard ligt in de gemeente Assen. In deze gemeente wonen 68.836 personen en staan 35.895 objecten met een WOZ-waarde. De totale WOZ-waarde van deze objecten is € 8.889 miljoen en de gemiddelde WOZ-waarde is € 238.000. Dit is een stijging van 17.2% ten opzichte van het vorige jaar.

De dagtekening van de gemeente Assen en daarmee ook die van Ter Aard ligt op 23-2-2023. Rond deze periode krijgen de inwoners van de gemeente hun aanslag voor de gemeentelijke belastingen.

Indien u van mening bent dat deze waarde te hoog is vastgesteld, kunt u gratis en binnen enkele minuten bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Eerst meer lezen over WOZ voordat u bezwaar maakt? Klik hier voor meer informatie of kijk op onze WOZ-wiki. Deze informatie is afkomstig van de Waarderingskamer.

Wij hebben voor onze analyse van gemeente Assen onderstaande straten uit Ter Aard gebruikt.

Straten in Ter Aard (gemeente Assen)

Open overzicht

StraatPostcodes
Zeijerweg 9487 TA, 9487 TB


Wij verlagen uw WOZ-waarde.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op