Bent u benieuwd naar de WOZ-waarde in Stoutenburg Noord, gelegen in gemeente Amersfoort? Bij WOZ Waardeloket kunt u eenvoudig uw WOZ-waarde opvragen.

Bent u van mening dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld? Maak dan gratis gebruik van onze dienst en maak eenvoudig bezwaar tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Onze ervaren juristen gaan dan voor u aan de slag. Heeft u verdere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op

Stoutenburg Noord ligt in de gemeente Amersfoort. In deze gemeente wonen 157.462 personen en staan 80.048 objecten met een WOZ-waarde. De totale WOZ-waarde van deze objecten is € 29.605 miljoen en de gemiddelde WOZ-waarde is € 367.000. Dit is een stijging van 18.1% ten opzichte van het vorige jaar.

De dagtekening van de gemeente Amersfoort en daarmee ook die van Stoutenburg Noord ligt op 31-1-2023. Rond deze periode krijgen de inwoners van de gemeente hun aanslag voor de gemeentelijke belastingen.

Indien u van mening bent dat deze waarde te hoog is vastgesteld, kunt u gratis en binnen enkele minuten bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Eerst meer lezen over WOZ voordat u bezwaar maakt? Klik hier voor meer informatie of kijk op onze WOZ-wiki. Deze informatie is afkomstig van de Waarderingskamer.

Wij hebben voor onze analyse van gemeente Amersfoort onderstaande straten uit Stoutenburg Noord gebruikt.

Straten in Stoutenburg Noord (gemeente Amersfoort)

Open overzicht

StraatPostcodes
Emelaarseweg 3836 PE
Koedijkerweg 3836 PA
Stoutenburgerlaan 3836 PB, 3836 PC
Vinselaarseweg 3836 PG
Zwarte Goorderweg 3836 PD


Wij verlagen uw WOZ-waarde.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op