Bent u benieuwd naar de WOZ-waarde in Spijkerboor, gelegen in gemeente Wormerland? Bij WOZ Waardeloket kunt u eenvoudig uw WOZ-waarde opvragen.

Bent u van mening dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld? Maak dan gratis gebruik van onze dienst en maak eenvoudig bezwaar tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Onze ervaren juristen gaan dan voor u aan de slag. Heeft u verdere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op

Spijkerboor ligt in de gemeente Wormerland. In deze gemeente wonen 16.333 personen en staan 8.421 objecten met een WOZ-waarde. De totale WOZ-waarde van deze objecten is € 2.789 miljoen en de gemiddelde WOZ-waarde is € 349.000. Dit is een stijging van 20.5% ten opzichte van het vorige jaar.

De dagtekening van de gemeente Wormerland en daarmee ook die van Spijkerboor ligt op 25-2-2023. Rond deze periode krijgen de inwoners van de gemeente hun aanslag voor de gemeentelijke belastingen.

Indien u van mening bent dat deze waarde te hoog is vastgesteld, kunt u gratis en binnen enkele minuten bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Eerst meer lezen over WOZ voordat u bezwaar maakt? Klik hier voor meer informatie of kijk op onze WOZ-wiki. Deze informatie is afkomstig van de Waarderingskamer.

Wij hebben voor onze analyse van gemeente Wormerland onderstaande straten uit Spijkerboor gebruikt.

Straten in Spijkerboor (gemeente Wormerland)

Open overzicht

StraatPostcodes
Kanaaldijk 1458 PP, 1458 PR
Oudelandsdijk 1458 PN
Starnmeerdijk 1458 PM


Wij verlagen uw WOZ-waarde.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op