Bent u benieuwd naar de WOZ-waarde in Rotterdam-Albrandswaard, gelegen in gemeente Albrandswaard? Bij WOZ Waardeloket kunt u eenvoudig uw WOZ-waarde opvragen.

Bent u van mening dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld? Maak dan gratis gebruik van onze dienst en maak eenvoudig bezwaar tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Onze ervaren juristen gaan dan voor u aan de slag. Heeft u verdere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op

Rotterdam-Albrandswaard ligt in de gemeente Albrandswaard. In deze gemeente wonen 25.814 personen en staan 11.635 objecten met een WOZ-waarde. De totale WOZ-waarde van deze objecten is € 4.377 miljoen en de gemiddelde WOZ-waarde is € 359.000. Dit is een stijging van 17.9% ten opzichte van het vorige jaar.

De dagtekening van de gemeente Albrandswaard en daarmee ook die van Rotterdam-Albrandswaard ligt op 25-2-2023. Rond deze periode krijgen de inwoners van de gemeente hun aanslag voor de gemeentelijke belastingen.

Indien u van mening bent dat deze waarde te hoog is vastgesteld, kunt u gratis en binnen enkele minuten bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Eerst meer lezen over WOZ voordat u bezwaar maakt? Klik hier voor meer informatie of kijk op onze WOZ-wiki. Deze informatie is afkomstig van de Waarderingskamer.

Wij hebben voor onze analyse van gemeente Albrandswaard onderstaande straten uit Rotterdam-Albrandswaard gebruikt.

Straten in Rotterdam-Albrandswaard (gemeente Albrandswaard)

Open overzicht

StraatPostcodes
Abel Tasmanstraat 3165 AM
Columbusstraat 3165 AC, 3165 AD
Marco Polostraat 3165 AL
Willem Barentszstraat 3165 AA, 3165 AB


Wij verlagen uw WOZ-waarde.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op