Bent u benieuwd naar de WOZ-waarde in Purmerland, gelegen in gemeente Landsmeer? Bij WOZ Waardeloket kunt u eenvoudig uw WOZ-waarde opvragen.

Bent u van mening dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld? Maak dan gratis gebruik van onze dienst en maak eenvoudig bezwaar tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Onze ervaren juristen gaan dan voor u aan de slag. Heeft u verdere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op

Purmerland ligt in de gemeente Landsmeer. In deze gemeente wonen 11.565 personen en staan 5.623 objecten met een WOZ-waarde. De totale WOZ-waarde van deze objecten is € 2.488 miljoen en de gemiddelde WOZ-waarde is € 487.000. Dit is een stijging van 18.6% ten opzichte van het vorige jaar.

De dagtekening van de gemeente Landsmeer en daarmee ook die van Purmerland ligt op 25-2-2023. Rond deze periode krijgen de inwoners van de gemeente hun aanslag voor de gemeentelijke belastingen.

Indien u van mening bent dat deze waarde te hoog is vastgesteld, kunt u gratis en binnen enkele minuten bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Eerst meer lezen over WOZ voordat u bezwaar maakt? Klik hier voor meer informatie of kijk op onze WOZ-wiki. Deze informatie is afkomstig van de Waarderingskamer.

Wij hebben voor onze analyse van gemeente Landsmeer onderstaande straten uit Purmerland gebruikt.

Straten in Purmerland (gemeente Landsmeer)

Open overzicht

StraatPostcodes
Frans Banning Cocqstraat 1451 MN
Gerbrand Katstraat 1451 MK
Oostzanerrijweg 1451 MJ
Purmerland 1451 MC, 1451 MD, 1451 ME, 1451 MG, 1451 MH
Rembrandthof 1451 MP
Wormerpad 1451 ML


Wij verlagen uw WOZ-waarde.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op