Bent u benieuwd naar de WOZ-waarde in Papekop, gelegen in gemeente Oudewater? Bij WOZ Waardeloket kunt u eenvoudig uw WOZ-waarde opvragen.

Bent u van mening dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld? Maak dan gratis gebruik van onze dienst en maak eenvoudig bezwaar tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Onze ervaren juristen gaan dan voor u aan de slag. Heeft u verdere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op

Papekop ligt in de gemeente Oudewater. In deze gemeente wonen 10.138 personen en staan 4.937 objecten met een WOZ-waarde. De totale WOZ-waarde van deze objecten is € 1.740 miljoen en de gemiddelde WOZ-waarde is € 369.000. Dit is een stijging van 14.1% ten opzichte van het vorige jaar.

De dagtekening van de gemeente Oudewater en daarmee ook die van Papekop ligt op 25-2-2023. Rond deze periode krijgen de inwoners van de gemeente hun aanslag voor de gemeentelijke belastingen.

Indien u van mening bent dat deze waarde te hoog is vastgesteld, kunt u gratis en binnen enkele minuten bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Eerst meer lezen over WOZ voordat u bezwaar maakt? Klik hier voor meer informatie of kijk op onze WOZ-wiki. Deze informatie is afkomstig van de Waarderingskamer.

Wij hebben voor onze analyse van gemeente Oudewater onderstaande straten uit Papekop gebruikt.

Straten in Papekop (gemeente Oudewater)

Open overzicht

StraatPostcodes
Diemerbroek 3464 HP, 3464 HR, 3464 HS
Papekopperdijk 3464 HT
Papekopperstraatweg 3464 HK, 3464 HL, 3464 HM
Spoorwijk 3464 HN


Wij verlagen uw WOZ-waarde.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op