Bent u benieuwd naar de WOZ-waarde in Jaarsveld, gelegen in gemeente Lopik? Bij WOZ Waardeloket kunt u eenvoudig uw WOZ-waarde opvragen.

Bent u van mening dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld? Maak dan gratis gebruik van onze dienst en maak eenvoudig bezwaar tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Onze ervaren juristen gaan dan voor u aan de slag. Heeft u verdere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op

Jaarsveld ligt in de gemeente Lopik. In deze gemeente wonen 14.456 personen en staan 6.593 objecten met een WOZ-waarde. De totale WOZ-waarde van deze objecten is € 2.422 miljoen en de gemiddelde WOZ-waarde is € 384.000. Dit is een stijging van 17% ten opzichte van het vorige jaar.

De dagtekening van de gemeente Lopik en daarmee ook die van Jaarsveld ligt op 25-2-2023. Rond deze periode krijgen de inwoners van de gemeente hun aanslag voor de gemeentelijke belastingen.

Indien u van mening bent dat deze waarde te hoog is vastgesteld, kunt u gratis en binnen enkele minuten bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Eerst meer lezen over WOZ voordat u bezwaar maakt? Klik hier voor meer informatie of kijk op onze WOZ-wiki. Deze informatie is afkomstig van de Waarderingskamer.

Wij hebben voor onze analyse van gemeente Lopik onderstaande straten uit Jaarsveld gebruikt.

Straten in Jaarsveld (gemeente Lopik)

Open overzicht

StraatPostcodes
Adriaan Veerhof 3413 NE
Engelse Hoek 3413 ML
Hendrik Stigtergaarde 3413 MH
Kerkstraat 3413 MP
Lekdijk oost 3413 MR, 3413 MS
S L van Alterenlaan 3413 MJ
Schoollaantje 3413 MA
Van Vianenhof 3413 ND
Veldensteinlaan 3413 MK


Wij verlagen uw WOZ-waarde.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op