Bent u benieuwd naar de WOZ-waarde in Gelderswoude, gelegen in gemeente Zoeterwoude? Bij WOZ Waardeloket kunt u eenvoudig uw WOZ-waarde opvragen.

Bent u van mening dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld? Maak dan gratis gebruik van onze dienst en maak eenvoudig bezwaar tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Onze ervaren juristen gaan dan voor u aan de slag. Heeft u verdere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op

Gelderswoude ligt in de gemeente Zoeterwoude. In deze gemeente wonen 8.843 personen en staan 4.737 objecten met een WOZ-waarde. De totale WOZ-waarde van deze objecten is € 2.034 miljoen en de gemiddelde WOZ-waarde is € 396.000. Dit is een stijging van 12.4% ten opzichte van het vorige jaar.

De dagtekening van de gemeente Zoeterwoude en daarmee ook die van Gelderswoude ligt op 24-2-2023. Rond deze periode krijgen de inwoners van de gemeente hun aanslag voor de gemeentelijke belastingen.

Indien u van mening bent dat deze waarde te hoog is vastgesteld, kunt u gratis en binnen enkele minuten bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Eerst meer lezen over WOZ voordat u bezwaar maakt? Klik hier voor meer informatie of kijk op onze WOZ-wiki. Deze informatie is afkomstig van de Waarderingskamer.

Wij hebben voor onze analyse van gemeente Zoeterwoude onderstaande straten uit Gelderswoude gebruikt.

Straten in Gelderswoude (gemeente Zoeterwoude)

Open overzicht

StraatPostcodes
Gelderswoudseweg 2735 PB, 2735 PC
Slootweg 2735 PD


Wij verlagen uw WOZ-waarde.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op