Bent u benieuwd naar de WOZ-waarde in de Woude, gelegen in gemeente Castricum? Bij WOZ Waardeloket kunt u eenvoudig uw WOZ-waarde opvragen.

Bent u van mening dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld? Maak dan gratis gebruik van onze dienst en maak eenvoudig bezwaar tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Onze ervaren juristen gaan dan voor u aan de slag. Heeft u verdere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op

de Woude ligt in de gemeente Castricum. In deze gemeente wonen 36.086 personen en staan 18.744 objecten met een WOZ-waarde. De totale WOZ-waarde van deze objecten is € 7.033 miljoen en de gemiddelde WOZ-waarde is € 408.000. Dit is een stijging van 18.6% ten opzichte van het vorige jaar.

De dagtekening van de gemeente Castricum en daarmee ook die van de Woude ligt op 25-2-2023. Rond deze periode krijgen de inwoners van de gemeente hun aanslag voor de gemeentelijke belastingen.

Indien u van mening bent dat deze waarde te hoog is vastgesteld, kunt u gratis en binnen enkele minuten bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Eerst meer lezen over WOZ voordat u bezwaar maakt? Klik hier voor meer informatie of kijk op onze WOZ-wiki. Deze informatie is afkomstig van de Waarderingskamer.

Wij hebben voor onze analyse van gemeente Castricum onderstaande straten uit de Woude gebruikt.

Straten in de Woude (gemeente Castricum)

Open overzicht

StraatPostcodes
Kogerpolder 1489 PG
Pontweg 1489 PH
Stierop 1489 NG
Woude 1489 NB, 1489 NC
Zuidlaan 1489 ND


Wij verlagen uw WOZ-waarde.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op