Bent u benieuwd naar de WOZ-waarde in Castelre, gelegen in gemeente Baarle-Nassau? Bij WOZ Waardeloket kunt u eenvoudig uw WOZ-waarde opvragen.

Bent u van mening dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld? Maak dan gratis gebruik van onze dienst en maak eenvoudig bezwaar tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Onze ervaren juristen gaan dan voor u aan de slag. Heeft u verdere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op

Castelre ligt in de gemeente Baarle-Nassau. In deze gemeente wonen 6.899 personen en staan 4.531 objecten met een WOZ-waarde. De totale WOZ-waarde van deze objecten is € 1.317 miljoen en de gemiddelde WOZ-waarde is € 359.000. Dit is een stijging van 11% ten opzichte van het vorige jaar.

De dagtekening van de gemeente Baarle-Nassau en daarmee ook die van Castelre ligt op 25-2-2023. Rond deze periode krijgen de inwoners van de gemeente hun aanslag voor de gemeentelijke belastingen.

Indien u van mening bent dat deze waarde te hoog is vastgesteld, kunt u gratis en binnen enkele minuten bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde door hier te klikken. Eerst meer lezen over WOZ voordat u bezwaar maakt? Klik hier voor meer informatie of kijk op onze WOZ-wiki. Deze informatie is afkomstig van de Waarderingskamer.

Wij hebben voor onze analyse van gemeente Baarle-Nassau onderstaande straten uit Castelre gebruikt.

Straten in Castelre (gemeente Baarle-Nassau)

Open overzicht

StraatPostcodes
Groeske 5114 AE
Haldijk 5114 AA
Hoogstratensebaan 5114 AK, 5114 AL
Hooiberg 5114 AH
Schootsenhoek 5114 AC
Schrans 5114 AB
Stoope Steede 5114 AG


Wij verlagen uw WOZ-waarde.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op