Over ons.

Wij staan voor de beste gratis rechtsbescherming voor Nederlandse huisbezitters en ondernemers. Belastingen op grond van de WOZ-waarde zijn cruciaal en dienen daarom zo zorgvuldig mogelijk te worden bepaald. Door zo efficiënt mogelijk bezwaar in te dienen, proberen wij de gemeente zo min mogelijk te belasten met de bezwaarprocedure waardoor de kosten voor de samenleving zo laag mogelijk zijn. Ons doel is een sterkere, efficiëntere en volledigere rechtsbescherming.

onze-missie

Onze werkwijze

Een zo efficiënt en volledig mogelijk proces voor een zo klein mogelijke belasting van de bezwaarprocedure.

De gemeente of een belastingsamenwerking verzorgt de waardering en de bezwaarprocedure voor de WOZ-waarde van woningen en andere panden. Het is belangrijk dat de gemeente niet negatief beïnvloed wordt door een grote stroom aan bezwaren. Door een efficiënte manier te creëren voor het indienen van bezwaar proberen we de gemeentes en belastingsamenwerkingen zo min mogelijk te belasten.

Wij maken gebruik van een combinatie van slimme computerprogramma’s en de deskundigheid van onze werknemers om tot een goede bezwaarprocedure te komen. Hierdoor zal het bezwaar gelijk zo compleet naar de gemeente gaan wat de kans van slagen verhoogt.

Wij verlagen uw WOZ-waarde.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op