Waarom bezwaar maken gratis is

Bezwaar maken tegen de WOZ-waarde van uw woning is geheel gratis. Dit komt doordat de overheid ons een vergoeding betaalt wanneer onze juristen uw zaak weten te winnen. Wanneer wij niet winnen is dat voor onze risico, dan dragen wij de kosten. De overheid beschouwt gratis rechtsbescherming als een belangrijk recht voor haar burgers. Dit betekent dat iedereen, ongeacht inkomen of sociaal-economische status, toegang moet hebben tot juridische hulp en rechtsbescherming.

Een van de manieren waarop de overheid deze rechtsbescherming waarborgt, is door de gratis inzet van een jurist mogelijk te maken voor bepaalde procedures, zoals het maken van bezwaar tegen de WOZ-waarde.

De gratis inzet van een jurist zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht zijn financiële situatie, de mogelijkheid heeft om bezwaar te maken tegen de WOZ-waarde en zijn belangen te verdedigen. Dit bevordert de rechtsgelijkheid en waarborgt het recht op een eerlijk proces voor iedereen.

Bovendien helpt de gratis inzet van een jurist om te zorgen voor een snellere en efficiëntere procedure. Dit komt doordat een jurist beschikt over de kennis en expertise om het bezwaarschrift op de juiste manier op te stellen en de verdediging van uw belangen effectief voor te bereiden.

In conclusie, de overheid beschouwt gratis rechtsbescherming als een belangrijk recht voor haar burgers. Daarom is het gratis inhuren van een jurist om bezwaar te maken tegen de WOZ-waarde mogelijk, om iedereen toegang te geven tot rechtsbescherming en een eerlijk proces.

Bij vragen of opmerkingen kunt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wilt u graag bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde? Dat kan door hier te klikken.

Nog meer weten? Lees verder.

Wij verlagen uw WOZ-waarde.

Maak gratis en eenvoudig bezwaar binnen vijf minuten.

Maak gratis bezwaar
Neem contact op